Partnereit kérdezi a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület

Forrás: turizmus.com

 2020. január 30. 09:24

Legutóbb öt éve végzett hasonló feladatot a helyi TDM-szervezet, így időszerűnek érezték, hogy újra megismerjék partnereik tapasztalatait, javaslatait a település turizmusáról és az egyesület munkájáról.

A személyes beszélgetések célja közösen értékelni a TDM-szervezet eddigi munkáját és az együttműködést. Azt remélik, ezáltal fény derül az együttműködés erősségeire, gyengeségeire, ami lehetőséget biztosít arra, hogy a változtatásra szoruló dolgokat újragondolják, illetve a jól működő folyamatokat erősítsék.

A partnerek jól fogadták a kezdeményezést

Fotó: Gyenesdiási Turisztikai Egyesület

Az egyesület tájékoztatása szerint az év elején megkezdett felmérést pozitívan fogadják a partnerek, szívesen megosztják véleményüket.A visszajelzésekből kiderül, hogy fontos a személyes kapcsolattartás, hiszen amellett, hogy a megkereséssel megerősítik az egyesület napi munkájának jelentőségét, a tagok számára is nyilvánvalóvá válik, hogy fontosak az egyesület számára.A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület 2020. évi feladatterve elkészült ugyan, de a kutatás eredményét, építő gondolatokat figyelembe véve még alakítják, bővítik az idei év tennivalóit a partnerek elvárásainak megfelelően.