Pénteken rendezik az Artmozik éjszakáját

Forrás: MTI

 2021. augusztus 25. 16:57

Péntek késő délutántól másnap hajnalig rendezik öt fővárosi moziban az Artmozik éjszakáját, amelyen két Oscar-díjas alkotás mellett több filmet először láthat a magyar közönség.

A Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán és a Kino Cafe mozikban rendezett eseményen idén is egyetlen karszalag megvásárlásával lehet részt venni.

Premier előtt lesz látható a Soha többé nem fog havazni című lengyel-német film és a Kedves elvtársak című orosz történelmi dráma - írja az esemény sajtóközleménye.

Két kultfilm is szerepel az idei műsorban: az Életrevalók című francia klasszikus mellett az Oldboy című amerikai filmet nézheti meg újra a közönség. Műsorra tűzik A rózsák királynője című francia vígjátékot, az Amíg tart a nyár című ausztrál filmet és a Notting Hill-i cukrászda című angol romantikus vígjátékot.

A magyar filmek közül Horvát Lili Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre, Péter Varsics Így vagy tökéletes, Bakony Alexa Tobi színei, Kocsis Ágnes Éden, valamint Gothár Péter Hét kis véletlen című alkotásait láthatják a nézők.

puskinmozi

A Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán és a Kino Cafe mozikban rendezett eseményen idén is egyetlen karszalag megvásárlásával lehet részt venni

Fotó: Szilágyi Nóra/Puskin Art Mozi

Két Oscar-díjas film is szerepel az idei műsorban: Thomas Vinterberg Még egy kört mindenkinek című dán-svéd koprodukcióban készült drámája, amelyet két alkalommal is vetítenek, valamint Chloé Zhao A nomádok földjén című filmje.

Kapcsolódó cikkek

Artmozik éjszakája

2017. április 10.