Piknik Plázst hoznak létre Orfűn

Forrás: bama.hu

 2019. május 09. 14:33

A Medvehagyma Ház Ökoturisztikai Látogatóközpont Orfű meghatározó közösségi terévé akar válni, ahol különböző célcsoportok számára kínálnak szórakoztató, kulturális és szemléletformáló programokat.

Az idei évtől főleg a családosokra, fiatalokra és az üzleti szférára fókuszálnak a Medvehagyma Ház szervezői.

Hosszú távú terveik között szerepel, hogy a minigolfpályától a szigetig tartó partszakaszt, a szigetet is beleértve egyfajta családi, ifjúsági piknikteraszt, úgynevezett Piknik Plázst alakítsanak ki, ahová akár egész napos programokat is szervezhetnek a családok, hogy ha netán kedvük szottyan bográcsozni, azt nyugodtan megtehessék ezen a szép partszakaszon. Ha pedig a szülők egy romantikus sétára vágynak, akkor a gyerekeket a Medvehagyma Háznál hagyhatják, ahol a ház munkatársai kézműves foglalkozásokkal, rajzfilmvetítésekkel szórakoztatják őket.

A Medvehagyma Ház Orfűn

Fotó: medvehagymahaz.hu

Alapvető célként tűzték ki, hogy a foglalkozások alkalmával minél inkább előtérbe kerüljön az újrahasznosítás, fenntarthatóság eszméje, így kora tavasztól különféle alapanyaggyűjtő akciókat szerveznek.

Az intézmény a fiatalok felé is nyit, így a Piknik Plázson és a Medvehagyma Ház teraszán saját szervezésű koncertekkel, zenés rendezvényekkel várják az ifjúságot.