PLÁZS és Wellhello Siófokon

Forrás: turizmus.com

 2016. június 15. 14:57

Megújult külsővel, PLÁZS néven éled újjá a nyári ellazulás balatoni fellegvára, a siófoki nagystrand, ahol már nyitónapon – június 18-án – igazi elnöki bánásmódban részesülhetünk a Wellhello koncertjének köszönhetően.

Az idén PLÁZS néven megújuló siófoki nagystrand az egyik emblematikus helye a Balatoni nyárnak és a megnyitó is emlékezetes lesz, hisz’ a Wellhello egy megújult show-val áll majd színpadra. „A tavalyi dalokon kívül elhangzik több új szám, amiket még élőben nem hallott a siófoki közönség” – meséli Diaz a siófoki koncertről. Mint elmondta, idén megjelent a Város szemei, illetve a Retúrjegy is, de sokak még a Késő márt sem hallották élőben felcsendülni. „Mindemellett a Wellhello slágereken kívül egyéb dalok is szerepelnek a repertoárban, például a Red Bull Pilvaker dalok közül a Pató Pált is bevettük a setlistbe” – mondja Diaz, hozzátéve, hogy a látvány szempontjából is kiemelkedőbb lesz a produkció: „új vizuállal készülünk és tavaly óta bővült a stáb egy fénytechnikussal is.”

Június 18-án tehát egy vízparti show-val indítja a nyarat a PLÁZSon a Wellhello, a  Balatoni közönségnek pedig Diaz ennyit üzen: „Üljenek a mólon és nézzék, ahogy járja a táncát a vízen a fény, mert a nyaralás messze szál.”