Post Malone, Franz Ferdinánd - ők is jönnek az idei Szigetre

Forrás: turizmus.com

 2019. február 12. 12:06

Harminc új név került fel az idei Sziget fellépőinek listájára, köztük ott van Post Malone, a Franz Ferdinand, Tove Lo, James Blake és a Years&Years is.

Először érkezik Magyarországra az amerikai rapper, a multi-platinalemezes Post Malone, aki a minap, a Grammy átadón a Red Hot Chili Peppers-szel lépett színpadra. Szintén a Szigetre tart a Habsburg–Lotaringiai Ferenc Ferdinándról elnevezett skót rockbanda, a Franz Ferdinand és a legújabb lemezével idén januárban előrukkoló James Blake is.

A legfrissebb listán szerepel a koncertjein gyakorta mellet villantó Tove Lo, az R’n’B, house, electropop elemekből táplálkozó Years&Years, a francia énekes-dalszerző, Jain, az ausztrál énekes-szerző multi instrumentalista Xavier Rudd, az angol indie rock formáció, az Razorlight vagy a Ryan Lott "zeneszerzőzseni” és társai által alkotott zenekar, a Son Lux.

CLOSE című live show-jával érkezik Richie Hawtin, továbbá a most bejelentett nevek közt szerepel az amerikai pszichedelikus/experimental banda, a Yeasayer, az osztrák Wanda zenei társulat, a tavalyi koncertjét pótló Yellow Days, a svéd énekes-dalszerző, Tove Styrke, a “zsigeri tehetségű” előadóművész és szerző, Masego.

A zenei kínálat idén is kiváló

Fotó: Sziget.hu

Az idei fesztiválra Budapestre érkezik a trappes alapot, soulos énekkel vegyítő manchesteri IAMDDB, napjaink egyik legnagyobb jamaikai sztárjának projektje, a Protoje &The Indiggnation, a clevelandi blues-rock banda, a Welshly Arms, a brit zenész/dalszerző/producer Elderbrook, a szintipop/indie rock előadó Roosevelt, a holland DJ páros, a W&W, az izraeli psytrance DJ-duó, a Vini Vici, Diamanté Anthony Blackmon, azaz DJ Carnage, a norvég énekesnő, Anna of The North, a francia zenész-dalszerző, Fakear valamint a Valeras nevű rockformáció.

Számos név már korábban napvilágra került, köztük Ed Sheeran, a Foo Fighters, a Florence + The Machine vagy a Twenty One Pilots

Kapcsolódó cikkek