Programokkal is népszerűsítik a Balatont

Forrás: turizmus.com

 2018. május 02. 12:15

A hosszú hétvégén nem csak a szállodák teltek meg a Balaton körül. A jó időjárásnak és a remek programoknak köszönhetően több ezren jöttek a rendezvényekre is.

A Budapesten szórakozó külföldi turistáknak népszerűsítették a Balatont egy boros akcióval, amelynek  keretében 100 palack bort bontottak fel a Hungarian Openen. Ezzel nem áll meg a Balaton ízvilágát bemutató akciók sorozata: hamarosan nyilvánosságra hozzák a Balaton Fagyija 2018 verseny nyerteseinek listáját. A kampányt idén ötödik alkalommal szervezték meg. A verseny segítségével a minőségi, helyi cukrászdákat szeretnék népszerűsíteni. Tavaly a gyenesdiási Bringatanya fagylaltozó Festetics mandulás csókjának ítélték a Balaton Fagyija címet.

A Hungarian Openen népszerűsítették a Balatont

Fotó: turizmus.com

Mint ismert, a Balatoni Turizmus Szövetség azt szeretné megmutatni az április 27. – május 27. között zajló Nyitott Balaton kampánnyal, hogy a Balatonhoz tavasszal is érdemes elutazni. Fekete Tamás, a szervezet alelnöke szerint „A hosszú hétvégén nem csak a szállodák teltek meg a Balaton körül. A jó időjárásnak és a remek programoknak köszönhetően több ezren jöttek a rendezvényekre is.”

Kapcsolódó cikkek

Balaton Camino 2018

2018. április 24.