Pünkösdtől nyit a Plázs Siófok

Forrás: turizmus.com

 2020. május 26. 09:44

A pünkösdi hétvégén, május 29-én megnyílik a nagyközönség előtt a siófoki Nagystrand és a nyári Balaton-parti ellazulás epicentruma, a Plázs is.

Bár a nagy koncertek még váratnak magukra, a hófehér homokos parton a napozástól, az aktív vízparti sportokon át a balatoni fürdőzésig számos lehetőséget nyújt a helyszín,  minőségi vendéglátóhelyekkel, változatos kínálattal, a hekktől a koktélokig.

Napközben napozás, strandolás, az aktívabb vendégeknek sportolási lehetőségek – strandröplabda, SUP, ping-pong, street workput pálya –, majd egy romantikus vacsora a naplementében, este pedig holdfényes, Balaton-parti koktélozás – közleményük szerint egyelőre ezt kínálja a Balaton egyik legszebb strandja, ahol a rendelkezés szerint csak augusztus 15-től indul be a nagy koncertszezon.

Két újabb vendéglátóhellyel és balatoni panorámás vizesblokkokkal gyarapodott a Plázs

Fotó: plazssiofok.hu

Mint írják, a Plázson már a május 29-i nyitástól kezdve minden szükséges intézkedést megtesznek a látogatók biztonsága érdekében. Fokozott figyelmet fordítanak a megengedett látogatószám betartására, a távolságtartásra és a higiéniára. Az extra higiéniai intézkedések megvalósításához partnerül szegődött a Sansín, mely környezetbarát fertőtlenítőszereket és a vendégek számára is elérhető kézfertőtlenítőket, szappanokat biztosít.
Az idei fejlesztések nyomán a kínálat két újabb vendéglátóhellyel és balatoni panorámás vizesblokkokkal gyarapodott a Plázson.
A pünkösdi hétvége idén egybe esik a gyereknappal, ezért a Siófoki Nagystrand akciójának keretében a 14 év alattiak ingyen strandolhatnak a hosszú hétvégén. Ráadásul elindul az óriáskerék is, amire 1500 forint helyett 1000 forintért ülhetnek fel a gyerekek.  A Siófok kártyával rendelkezők pedig továbbra is 50% kedvezménnyel vehetnek strandbelépőt.