Puskás Múzeum: tárgyi emlékek felajánlását várják

Forrás: MTI

 2019. október 17. 12:14

A legnagyobb magyar futballista életének teljes bemutatásához a többi között tárgyi emlékek felajánlásait várja november 3-ig a Puskás Múzeum.

Az intézmény felhívásában kiemelte, hogy a múzeum a Puskás Aréna részeként a legnagyobb magyar futballista életét fogja bemutatni. A múzeum ezért várja azok jelentkezését, akik Puskás Ferenchez, csapattársaihoz, klubjaihoz, játékos és edzői pályafutásához vagy magánéletéhez köthető tárgyi emlékeket bocsájtanának a múzeum rendelkezésére.

Továbbá azokét is, akik olyan történetekkel, személyes emlékekkel bírnak, amelyek ismerete hasznos és fontos lenne Puskás Ferenc teljes életének bemutatásához, illetve a legendás labdarúgó pályafutásának szépségét, életének eredményességét írásos vagy vizuális módon megfogalmazzák.

A jelentkezők az emlekeim@puskasmuzeum.hu e-mail címen jelentkezhetnek, az általuk felajánlott tárgyak, dokumentumok leírásával, fotójával vagy történetek, írások, vizuális dokumentumok megküldésével - olvasható a felhívásban.

Puskás Öcsi cipője

Fotó: puskas.com

A legfontosabb és legértékesebb dokumentumokat beküldők, felajánlók közül a múzeum szakértői testülete által kiválasztottakat partnerükkel együtt a Puskás Múzeum vendégül látja november 15-én, a Puskás Aréna nyitómérkőzésén, a Magyarország–Uruguay találkozón.