Rangos díjat kapott az Aquaworld

Forrás: turizmus.com

 2018. január 24. 10:07

Az immár harmadik alkalommal megrendezett World SPA Awards turisztikai versenyen az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő nyerte el a Hungary's Best Resort Spa 2017 címet.

„Hatalmas megtiszteltetés és öröm, hogy megkaptuk ezt a díjat" – mondta el a 2017. decemberi díjátadó gála után Markus Ernst, az Aquaworld Resort Budapest ügyvezető igazgatója.

A World Spa Awards-ot az immár 23 éves múlttal rendelkező World Travel Award testvérprogramjaként indították el három éve azzal a céllal, hogy ezzel is erősítsék a spa- és wellness-szegmens minőség iránti elkötelezettségét - olvasható az Aquaworld Resort Budapest közleményében.

Idén a nemzeti döntőben az Aquaworld Resort Budapest állhatott a dobogó tetejére, elnyerve a Hungary's Best Resort Spa 2017 kitüntetést.

„A díj azért is különösen értékes, mert nem közönségszavazáson dőlt el, hanem egy szakmai zsűri hozta meg a végső döntést. Nagyon büszkék vagyunk, mert ez Magyarországnak is elismerés és nagy siker, hiszen egy nemzetközi lista legjobbjai között szerepelhetünk" – tette hozza Markus Ernst.

Markus Ernst, az Aquaworld ügyvezető igazgatója átveszi a díjat

Fotó:  turizmus.com

Az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő idén ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját. A száz százalékban magyar tulajdonú, négycsillagos superior hotel és élményfürdő hat évig volt tagja a nemzetközi Ramada szállodaláncnak. A piacon elért eredményeinek köszönhetően a komplexum vezetősége 2014-ben döntött úgy, hogy –kilépve a franchise hálózatból – önálló és egységes Aquaworld Resort Budapest márkanév alatt folytatja tevékenységét, az osztrák Vamed Vitality World szakmai vezetésével. A Vamed csoporthoz tartozó cég Ausztria legnagyobb és legexkluzívabb wellness- és spa-szállodáinak, valamint fürdőinek szakmai menedzsment feladatait látja el.

(X)