Regisztráljon a XVIII. Országos TDM konferenciára!

Forrás: turizmus.com

 2017. november 21. 15:59

Esztergomban rendezik meg a XVIII. országos TDM konferenciát november 30-én, illetve december elsején.

November 30-án és december elsején Esztergomban rendezik meg a XVIII. Országos TDM konferenciát.

Az Esztergom és Térsége Turisztikai Egyesület és a Magyar TDM Szövetség együttműködésével szerveződő rendezvény fókuszában ezúttal is a TDM szervezeti rendszer jövője és a szervezetek működésének az NTS 2030-hoz való illeszkedésének lehetőségei állnak, melyről bővebben a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese, Gajda Tibor is beszél előadásában.

 

A konferencia első napján (november 30.) betekintést nyerhetünk az esztergomi desztináció kínálatába és a helyi TDM szervezet működésébe, majd ezt követően Semsei Sándor, az MTDMSZ elnöke számol be a TDM szervezeti rendszer jelenéről és jövőjéről.

A Magyar Turisztikai Ügynökség részéről Gajda Tibor vezérigazgató-helyettes előadásában mutatja be a helyi és térségi TDM szervezetek helyét és szerepét az új turizmusirányítási rendszerben, illetve a Balaton Kiemelt Turisztikai Fejlesztési Térség pozícionálási terveit.

A tervezett minőségmenedzsment és képzési rendszert Holczer Ágnes turisztikai szakértő prezentálja, aki a 9 különféle munkacsoport munkájátés egyben a feladat elvégzését is koordinálja.

A délután folyamán egy interaktív workshop keretei között „Crea(c)tivity” címmel bestpractice pódiumbeszélgetés veszi kezdetét, melyhez a szervezők folyamatosan gyűjtik a bemutatásra kerülő jó gyakorlatokat, és melynek célja az, hogy a fenntarthatóságot biztosító, egyedi TDM szolgáltatásokat ismerjenek meg a résztvevők.

A nap zárásaként a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program TDM szervezeteket érintő részébe nyerhet betekintést a hallgatóság, majd a Magyar Természetjáró Szövetség előadásában szakmai szemmel lehetnek részesei az egyes desztinációkban megvalósuló túra tervezésnek, szervezésnek és promotálásnak.

A pénteki nap (december 01.) TDM AGORA-jában– közkívánatra – a marketing kerül fókuszba, annak széles körű, TDM szervezeteket érintő eszköztárával ismerkedhetnek meg a résztvevők.

A Google Magyarország Travel Industry Managere először plenáris ülésen mutatja be a desztinációs szemlélet szempontjából hasznos információkat, érdekességeket, tudnivalókat, majd ezt követően az egyes asztaloknál a youtube, a közösségi média, a PR filmek és tévés megjelenések szakértőivel konzultálhatnak a megjelentek.

A rendezvény 0. napján kerül sor a Magyar TDM Szövetség Közgyűlésére, melyet különböző, opcionálisan választható programok követnek. A fakultatív lehetőségek ezúttal a gasztronómia világába kalauzolják el a résztvevőket.

A XVIII. Országos TDM konferenciára való jelentkezést online módon, 2017. november 21-től 27-én 16.00 óráig lehet megtenni.

Bővebb információ és a regisztrációs oldal linkje a www.tdmszovetseg.eu oldalon, vagy az info@tdmszovetseg.eu címen kérhető, Horváth Viktória titkártól.

Kapcsolódó cikkek