Rekordot hozhat a Fezen

Forrás: turizmus.com

 2017. június 12. 12:32

Az előzetes bérlet- és jegyvásárlások alapján nézőcsúcsra számítanak a 20. Fezen fesztivál szervezői. Az augusztus 2-5. közötti rendezvényen fellép többek között Alice Cooper és a Scooter is.

Tavaly 40 ezer felett volt a fizető vendégek száma, de az idei színes zenekari felhozatal újabb nézőcsúcsot ígér – idézi az MTI Kovács Antalt, a székesfehérvári esemény főszervezőjét. A fesztivál 114 fellépővel, egy rock és egy pop nagyszínpaddal, egy nagysátorral, valamint a Fezen Klub és kerthelyiséggel várja a zenekedvelőket.


Az idei Fezen rockszínpadán fellép - mások mellett - az amerikai Alice Cooper, a brit Saxon, az amerikai The Offspring a svéd Therion, a német Blind Guardian és az amerikai Ignite. A magyar fellépők között lesz az Ossian, a Kalapács, a Lord, a Tankcsapda, a Road és a Depresszió.

A popszínpadon a külföldi sztárok (House Of Pain, Scooter, Shaggy) mellett zenélni fog a Kelemen Kabátban, a Brains, Majka & Curtis, a WellHello, a Halott Pénz, a Punnany Massif, az Irie Maffia, a Kozmix és a Vad Fruttik.

A nagysátor zenei kínálatából kiemelkedik a Honeybeast, a Belga, a Kiscsillag, Julia Carpenter, az Anna & The Barbies, illetve Ganxsta Zolee & A Kartel.

A Fezen Klub és kerthelyiség fellépői között lesz a Moby Dick, a Prosectura, a Cadaveres, a Junkies, a Mobil Mánia, a New Level Empire, Odett, a Takáts Tamás Blues Band, a Blahalousiana és az Akkezdet Phiai.