Rendhagyó budapesti galériatúrák a Gallery Weekenden

Forrás: MTI/turizmus.com

 2021. június 07. 08:58

"A kortárs művészet engem fejez ki" mottóval rendezik meg idén a Gallery Weekend Budapestet, amelyen tizennégy fővárosi kortárs magángaléria kiállításai, rendhagyó galériatúrák és tárlatvezetések várják a látogatókat június 18. és 20. között.

A Kortárs Galériák Egyesülete hetedik alkalommal rendezi meg az eseményt, amelyen az acb Galéria, a Deák Erika Galéria, az Einspach Fine Art & Photography, a Glassyard Galéria, az Inda Galéria, a Kálmán Makláry Fine Arts, a Kisterem Galéria, a Knoll Budapest Galéria, a MissionArt Galéria, a Molnár Ani Galéria, a MyMuseum, a TOBE Galéria, a Várfok Galéria és a Viltin Galéria ezúttal is ingyenesen látogatható kiállításokkal várja a látogatókat.

A háromnapos programsorozat ezenkívül helyt ad rendhagyó galériatúráknak, vezetett tárlatvezetéseknek, amelyek napi két alkalommal, öt túraútvonallal, előzetes bejelentkezés után fogadják a maximum 10 fős csoportokat.  A szervezők a járványügyi előírások figyelembe véve alakítják a programokat – hangsúlyozzák a rendezvény honlapján.