Rendhagyó csemegék a Müpa adventi kalendáriumában

Forrás: turizmus.com

 2020. november 27. 12:52

A Müpa Home online közvetítéssorozat újraindítása után most az advent heteit szeretné szebbé tenni a Müpa régi és új nézői számára.

Az intézmény különleges virtuális naptárral csempészi be a Müpa-élményt mindazok napjaiba, akik szívesen kapcsolódnak be a közös ünnepvárásba, és üdítő vagy épp szívet melengető élményekkel hangolódnának a karácsonyra.

December 1-jétől mindennap kinyílik a Müpa digitális adventi kalendáriumának egy-egy ablaka, amely mögött minden alkalommal egy mostantól bármikor elérhető müpás tartalmat találhatnak az érdeklődők. Érdemes lesz tehát naponta ellátogatni az intézmény weboldalára, hiszen a meglepetések között irodalmi kuriózumok éppúgy akadnak majd, mint klasszikus és könnyűzenei csemegék és exkluzív, eddig soha nem látott felvételek.

A Müpa virtuális adventi naptárának mind a 24 ablaka különlegességeket rejt

Fotó: Müpa

A Müpa ugyanakkor nemcsak a rendhagyó naptárral kedveskedik nézőinek, hiszen – bár pillanatnyilag nem találkozhatnak egymással a művészek, a közönség és az intézmény munkatársai a Müpa tereiben – amikor az mindenki számára biztonságos lesz, az épület újra kitárja kapuit a látogatók előtt, és a várva-várt újranyitásra Müpa-ajándékutalványokkal készül az intézmény. Az ünnepi időszakban mindazok, akik legalább 10 000 Ft értékben ajándékutalványt vásárolnak, további 1000 forintos utalványt kapnak ajándékba a Müpától, abban a reményben, hogy azok mielőbb beválthatóak lesznek az intézmény élőben, közönség előtt megvalósuló programjaira.