Új lakóval nyit a nagykőrösi autós szafaripark húsvétra

Forrás: turizmus.com

 2024. március 26. 13:48

A tavaszi szünet első napján újra kinyitja kapuit Magyarország első és egyetlen autós szafariparkja. A húsvéti, nyitó hétvégére a környező települések hátrányos helyzetű családjait invitálták meg a megújult nagykőrösi élményparkba.

Új attrakciókkal, a húsvéti hosszú hétvégén kibővített programokkal, még több állatlakóval és idén már foglalható tematikus szafariszállással várja a látogatókat március 28-tól a Richter Safari Park.

A park állatlakói között főként cirkuszi munkából kivont vadállatokat, elefántokat, zsiráfokat, zebrákat, tevéket, lámákat, struccokat, lovakat, valamint az idei szezonban érkezett új lakót, Pablót, a nílusi vízilovat is megcsodálhatják a látogatók a több mint három kilométer hosszú szafariútvonalon.

Március 28-án nyit a nagykőrösi szafaripark

Fotó: Richter Safari Park

A nyitó hétvégén a park vendégül lát közel száz hátrányos helyzetű nagykőrösi családot, akik a húsvéti hétvégén a park ingyenes programjai mellett tojásvadászatban, nyusziugró versenyen és tojásfutásban is kipróbálhatják magukat.

Az állati kalandok mellett a cirkuszi sátorban és a szabadban felállított lengőtrapézon artisták szórakoztatják a közönséget előadásukkal, a nap további részében pedig elefánttréning is megtekinthető.