Rudán Joe-val és a Hooligansszel jön a szomolyai Cseresznye Fesztivál

Forrás: turizmus.com

 2022. május 30. 15:44

Idén immár 19. alkalommal rendezik meg a szomolyai Cseresznye Fesztivált június 4-5-én. A Mezőkövesdi járás ikonikus nyárindító bulijának messze földön híre van, csakúgy, mint a község fekete cseresznyéjének.

A gyümölcs kóstolása és vásárlása mellett ezen a nyáron sem mellékszereplő a szórakozás: a látogatókat a legkülönfélébb kézműves és zenés programok várják.

Már a kora délutáni műsor is valódi sztárdömpinget ígér: többek között az operett koronázatlan királynője, Oszvald Marika, az underground hip-hop jól ismert arca, Fankadeli, valamint Rudán Joe – akit végképp nem kell bemutatni senkinek sem – akusztikus koncertje szórakoztatja majd a nagyérdeműt.

Este pedig – Csézy fellépése után – a lassan harminc esztendeje töretlenül sikeres Hooligans táncoltatja meg a populáris rockzenéért rajongókat.

Szomolya idén is megrendezi a Cseresznye Fesztivált

Fotó: Cseresznye Fesztivál / Facebook

A fesztivál másnapján, vasárnap képzelt Föld körüli útra indulhatunk A latin életérzést egy különleges salsabemutató hozza el, hagyományőrzők hívnak életre letűnt korokat, majd a fesztivál zárásaként a Kárpát-medencei folk- és világzene hazai nagykövete, az idén jubiláló Balkan Fanatik lép színpadra.

További információ az esemény Facebook-oldalán található.

A fesztivál kutyabarát, így a négylábú kedvenceket sem kell otthon hagyni. Sőt, az ígért nagy hőség miatt a szervezők az itatásukról is gondoskodni fognak.