Saját, a lengyel-magyar barátságot jelképező koktéllal ünnepelt a Lengyel Képviselet

Forrás: turizmus.com

 2023. december 22. 11:36

Múlt héten egy egészen különleges karácsonyi bulin ünnepelte első évét a magyarországi Lengyel Képviselet, s koccintott az előttük álló évre partnereivel.

A belvárosi Boutiq Barban, a hazai koktélkészítés szentélyében tartott eseményen Farkas Melinda, a Lengyel Idegenforgalmi Szervezet vezetője beszámolt az idei (fél)év eredményeiről.

lengyelkoktel

A Lengyel Idegenforgalmi Szervezet karácsonyi buliját a Boutiq Barban tartották

Fotó: Szeicz Anita/Lengyel Idegenforgalmi Szervezet

Elmondta, hogy már ebben az évben több utat szerveztek újságíróknak, tour operatoroknak, hogy bemutassák, hogy Lengyelország sokkal több, mint a főváros és Zakopane, s jövő évben további tanulmányutakat terveznek majd partnereik számára, hogy az ország sokszínűségét megismerhessék. Elindították ezen kívül a LOT légitársasággal és a lengyel kulturális intézményekkel is a közös együttműködést.

A 2 Bratanki koktél a lengyel-magyar barátságot idézte meg

Fotó: Szeicz Anita/Lengyel Idegenforgalmi Szervezet

A beszámoló után vidám hangulatban, a képviselet saját, lengyel-magyar barátságot jelképező koktéljával a kezünkben ünnepelhettünk. A 2 Bratanki koktélt a Boutiq Bar tulajdonosa, Nagy Zoltán álmodta meg. Az estét egy lengyel gasztronómiai kvíz koronázta meg, melynek nyertesei a koktél hozzávalóit, illetve egy különleges lengyel édességet is hazavihettek, a bátrabbak pedig saját maguk is kikeverhették koktéljaikat.