Sárvár sem zár be a télre

Forrás: turizmus.com

 2022. november 02. 18:22

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő az elkövetkezendő őszi és téli időszakban változatlan szolgáltatási palettával és nyitvatartási idővel várja a vendégeket – tájékoztatta lapunkat a Sárvári Gyógyfürdő Kft.

Az elmúlt időszakban a vendégek kényelmét szolgáló fejlesztések valósultak meg a fürdőben. A tavalyi évben megnyílt, többek között sárvári gyógyvízből készült prémium termékeket forgalmazó Spa Shop után már elérhető a fürdő webshopja is, ahonnan kényelmesen, a fotelből lehet megrendelni a Spa Shopban található kedvenc sárvári termékeket, de a fürdő- és szaunabelépőket, valamint wellnesscsomagokat is.

Emellett több akció és marketingkampány is zajlik még az év hátralevő részében, legyen szó különleges SZÉP-kártyás kedvezményekről, Black Friday-akciókról, vagy éppen karácsonyi ajándékutalvány-vásárlási lehetőségekről.

„Készülünk az év végi rendezvénysorozatra, szervezés alatt állnak a karácsonyi időszak sport- és gyermekanimációs programjai, az exkluzív szaunaszeánszok és a szilveszteri medenceparty is” – mondta el Kántás Zoltán, a Sárvári Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója.

A sárvári fürdő változatlan nyitvatartással készül üzemelni télen is

Fotó: TDM Sárvár

A desztinációs kitekintés is pozitív hírekkel kecsegtet, hiszen a nagyobb sárvári szállodákban telt házas volt az október végi hosszú hétvége, és az év végi foglaltsági előrejelzések is jól alakulnak, már csak hétköznapokon akad egy-egy szabad szoba.

A kisebb szállodáknál és magánszálláshelyeknél is telt házas volt a hosszú hétvége, az év vége pedig 60-70 százalékos foglaltsági szinten áll jelenleg.