Lengyel nyelvű tájékoztató anyagokkal is népszerűsítik Sárvárt

Forrás: turizmus.com

 2024. május 07. 10:07

Új imázs kiadványokkal és frissített offline marketing anyagokkal készül a nyári szezonra a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. Mindezt két nyertes pályázat tette lehetővé. A támogatásokat a TDM és annak egyik tulajdonos tagszervezete, a Sárvári Turisztikai Egyesület közösen nyerte el.

A Nemzeti Együttműködési Alapból finanszírozott forrásból egyebek mellett Sárvár attrakcióit bemutató, a fürdőváros Tourinform irodájában kihelyezett turisztikai térkép készült el. A másik nyertes pályázat kiírója a Városi Civil Alap. Az itt elnyert összegből új imázs prospektus, táska, ajándéktárgy és roll-up kivitelezése vált lehetővé.

Új imázs kiadványok Sárváron

Fotó: Sárvár TDM

 

A nyomdai anyagok új, online jelenléthez igazodó frissített arculattal készültek – tájékoztatott Haller Ferenc, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője. Újdonság, hogy a nyelvesített kiadványok között már a lengyel változatok is megtalálhatók, a TDM tapasztalatai szerint ugyanis a lengyel nyelvterületen tavaly indított ismertségnövelő online kampányoknak már látszanak az eredményei. A statisztikai adatok szerint egyre több lengyel vendég utazik Sárvárra, ami indokolttá tette, hogy a magyar, az angol, a német és a cseh prospektusok mellett lengyel nyelvű tájékoztató anyagok is elérhetők legyenek.

A várost és fürdőjét az év első hónapjaiban is sok vendég választotta.

(Nyitókép: Sárvár TDM)