Sárvári jó példákat mutattak be Kehidakustányban

Forrás: turizmus.com

 2021. március 18. 14:05

Sárvári jó példákat bemutató mentorprogramot szervezett a Kehidakustányi Turisztikai Egyesület. Az utazási piacon még aktívabb jelenlétre törekvő gyógyfürdős település turisztikai szervezete februárban tartott szakmai tapasztalatcserét.

Az eseményen Haller Ferenc, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője beszélt az általa képviselt fürdőváros marketingaktivitásairól, illetve osztotta meg tapasztalatait a szervezet működésével kapcsolatban.

A sárvári szakember egyebek mellett a nagysikerű időszaki kampányaikról beszélt. Kiemelten arról, amiben sárvári atmoszféra hangok segítik az otthoni ellazulást. Illetve a hasonlóan népszerű „Párkeresőről”, amiben egy-egy online kártyalap felfordításával kellett megtalálni a sárvári attrakciókat bemutató lapok párjait.

A mentorprogram résztvevői Kehidakustányban

Fotó: Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft.

Haller Ferenc továbbá tájékoztatott a gyógyfürdős település térségi turisztikai együttműködéseiről, azok eredményeiről. Valamint a szervezeti felépítésről és a szakmai partnerekkel való közös munkálkodásról is.

A TDM ügyvezetője a felsoroltak mellett a megcélzott irányokról is informált. Elmondta, hogy a gyógyfürdős településen hosszú távú cél a kerékpáros kínálat bővítése. Az elmúlt években számos városi és környékbeli kerékpáros útvonal létesült, egyre gyarapodik a bérelhető kerékpárok, e-bike-ok száma, és a bérlés módját is továbbfejlesztették. Az idei szezonban már online is foglalható lesz kerékpár a sárvári nyaraláshoz – fogalmazott.

Sándorné Kovács Nikolett, a Kehidakustányi Turisztikai Egyesület menedzsere a mentori találkozóról elmondta, hogy a mostani megbeszélés része volt annak a termékfejlesztési programnak, amivel szeretnék még népszerűbbé tenni a gyógyfürdős település kínálatát a gyógyfürdőzésre, az aktív és vallási turizmusra nyitott utazók körében.

Haller Ferenc a sárvári jó példákat mutatja be prezentációjában

Fotó: Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft.

Az elhangzottakkal kapcsolatban pedig úgy fogalmazott, hogy a megosztott tapasztalatokat hasznosítanák Kehidakustányban, mind az egyesület által kialakítandó szolgáltatások nyújtásában, mind a leendő információs iroda működtetésében.

A tervek szerint a két fél turisztikai szakemberei a továbbiakban is szoros kapcsolatban maradnak és folyamatos szakmai tapasztalatcserét folytatnak majd.