Sikeres magyar jelenlét Riminiben

Forrás: Magyar Turisztikai Ügynökség

 2016. október 26. 14:38

Olaszország legrangosabb turisztikai rendezvényén, a TTG Incontrin a Magyar Turisztikai Ügynökség olaszországi képviselete, az Alföldi Regionális Marketing Igazgatóság és nyolc hazai vállalkozás mutatta be a magyar kínálatot és újdonságait.

Az október 13-15. közötti vásáron háromezer kiállító, 85 ország 130 desztinációjával ismerkedhettek meg az érdeklődők. A háromnapos rendezvényen több mint 70 ezer szakmai látogató és több száz újságíró vett részt.

A magyar standot több százan látogatták, az elegáns megjelenést utazási ügynökök, újságírók és a bloggerek is méltatták.

 

A vásáron való magyar jelenlét célja az utazási motivációk bővítése, az újdonságok bemutatása, a kevésbé ismert térségek, illetve a Bergamo–Debrecen WizzAir-járat megismertetése volt az olasz turisztikai szakmával.

Az érdeklődők a különleges ajánlatokat keresték, az újdonságok és minőségi  turisztikai termékek iránt érdeklődtek. Az olasz turisták elsősorban városlátogatásra, kulturális élmények megszerzésére érkeznek Magyarországra, elsődleges célpontjuk Budapest.

Emellett továbbra is népszerű hazánk egészségturisztikai kínálata, különösen a budapesti történelmi fürdők.

A nagy sikerre való tekintettel a Magyar Turisztikai Ügynökség 2017-ben is részt vesz a TTG Incontrin, és jövőre is biztosítja a megjelenési lehetőséget partnerei számára.