Ha siófoki vagy, akár a város digitális fiatal nagykövete is lehetsz

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 29. 10:11

Siófok Város Önkormányzatának Kommunikációs és Turisztikai Irodája videópályázatot hirdet a digitális világban otthonosan mozgó, kreatív diákok részére.

A Balaton-parti város a SiófOK elnevezésű pályázattal keresi helyi lakosú leendő digitális fiatal nagykövetét, hogy a nyár fővárosa a közösségi médiában is menő legyen!

A SiófOK pályázat célja, hogy kiderüljön, miként látják a helyi fiatalok Siófokot, mitől egyedi városuk, mit tartanak a legvonzóbbnak lakhelyükön, valamint a város népszerűsítése a szabadidőt aktívan és igényesen eltölteni kívánó fiatalok körében.

Pályázat útján keresik Siófok digitális fiatal nagykövetét

Fotó: siofok.hu

A 13 és 20 év közötti korosztályból várnak egyéni vagy csapatok jelentkezését maximum 1-1,5 perces videók beküldésével. Műfajban kötöttség nincs, lehet komoly, humoros, informatív, a lényeg az egyediség és a mai fiatalok maximális elérése, megszólítása.

A jelentkezéseket 2023. november 6. éjfélig várják.

Bővebb információ és a nevezéshez szükséges dokumentumok ezen a linken találhatók.

A beküldött anyagokat szakmai zsűri bírálja el, az első három helyezett közt az alábbi nyereményeket osztják ki:

I. helyezett: bruttó 155.000 Ft

II: helyezett: bruttó 105.000 Ft

III. helyezett: bruttó 55.000 Ft

Az eredményhirdetésre 2023. december 1-jén, a Siófok55 Városnap keretében kerül sor.

A pályázat hosszú távú célja, hogy megtalálják Siófok digitális fiatal nagykövetét, aki kreativitásával segítheti a város marketingkommunikációját a manapság kihagyhatatlan és óriási eléréseket generáló online platformokon – írja a turisztikai iroda.