Ingyenes nagykoncertekkel és izgalmas bulikkal nyit a siófoki Plázs

Forrás: turizmus.com

 2024. május 16. 17:41

A siófoki szezont egy pünkösd hétvégi nagy, ingyenes családi esemény nyitja a Nagystrandon, és a koncert- és bulisorozat is beindul a Plázson.

Siófok pünkösdi szezonnyitóján, május 17. és 20. között megtelik élettel a Siófoki Nagystrand, színes családi programokkal, légi bemutatóval, óriás akadálypályával, balatoni borokkal és gasztrovásárral várják az érdeklődőket. A szezonnyitó programját esténként ingyenes nagykoncertek teszik majd teljessé: a Plázs nagyszínpadán fellép a Blahalouisiana, a Hooligans és a TNT.

Ingyenes koncertekkel nyitja meg a szezont a siófoki Plázs

Fotó: espresso.hu

A koncerteket követően a Plázs beindítja a szezon végéig tartó bulifolyamot is. Szombaton kezdésképp kifut majd a BAHART és a Plázs idei első partyhajója, a fedélzetén Koósz MilánnalMetzker Viktóriával, Pumped Gabóval és Stephanie-val. A naplementéből az estébe áthajózó Boat Party kikötése után pedig a Plázs több helyszínén indul be a már hagyománynak számító Grand Opening. Az Arénában tucatnyi fellépő táncoltatja meg a közönséget, többek között Bárány Attila, Bruno x Spacc, KKevin, Yamina, Bréda Bia és a hajóról szintén ide érkező Koósz Milán és Metzker Viktória is feltűnik a színpadon.

A Plázs Clubban Chrstphr, Gabriel Dancer, R92 állnak majd a pultban és a Beach stage-n dübörögnek majd Jauri, Katapult Dj, Sterbinszky x Mynea, Szecsei, Pumped Gabo és Willcox szettjei.

Vasárnap pedig a Fergeteg Party is beindítja a szezont, a TNT koncert után Dj Dominique és Csordás Tibi veszi be a placcot, hogy végérvényesen elinduljon a Plázs-szezon.