Soproni tematikus garantált séták egész évben

Forrás: turizmus.com

 2017. április 12. 14:07

A soproni Tourinform-iroda idén is elindítja ingyenes, garantált sétáit májustól szeptemberig, de ezeket újdonságként kibővítik hat különböző tematika mentén vezetett sétával a szezonban és a hosszú hétvégéken.

Május 3-tól szeptember 30-ig minden szerdán és vasárnap belvárosi séta indul a Tűztorony elől, minden szombaton pedig erdei túra a Hotel Lövér buszmegállójából. Ezek ingyenesek, minimum létszám és előzetes bejelentkezés nem szükséges. Garantált, ingyenes adventi sétákat pedig ismét szombatonként (december 2., 9., 16., 23.) 17 órakor indítanak a Tűztorony elől.

A tematikus garantált séták már a húsvéti hosszú hétvégén elindulnak, majd lesznek a május 1-i hétvégén, pünkösdkor, az október 23-i hétvégén, karácsonykor, valamint szezonban minden pénteken. A tematikák: Klasszikus belvárosi séta, Szakrális Sopron, Sopron a leghűségesebb város, A poncichterek világa, Tündérösvényen és A soproni fenyves erdő aljában.

A tematikus séták a Tourinform iroda elől indulnak, pénteken és szombaton 16 órakor, vasárnap és hétfőn 10 órakor. Előzetes bejelentkezés szükséges a megelőző nap 18 óráig, a program maximum 40 fővel indul. Ezeken a sétákon a részvételi díj 490 Ft/fő, amelyet a program kezdetéig kell befizetni a Tourinform-irodában.

További részletek itt: www.turizmus.sopron.hu