Sör, bor, ponty – gasztrofesztiválok Vonyarcon

Forrás: turizmus.com

 2017. május 09. 13:07

Vonyarcvashegy ezen a nyáron négy gasztronómia fesztivált is kínál a a Balatonnál pihenőknek, könnyűzenei koncertekkel fűszerezve.

A finom házi sörök és házi ízek kedvelői számára június 30.–július 2. között rendeznek fergetegesnek ígérkező programsorozatot, benne a Republic együttes és az AB/CD zenekar fellépésével.

A szőlőtermelés hagyományát eleveníti fel július 26–30. között a Vonyarci Boros Forgatag, ahol a zamatos borok és finom falatok mellett többek között a Holdviola együttes, a Kelemen Kabátban zenekar és az Ocho Macho koncertje szórakoztatja majd a vendégeket.

Augusztus 17–20. között a Bor- és Csemegeszőlő Fesztivál kínál a látogatók számára borozgatási lehetőségét, melyhez az egyik kulturális csemege az Ismerős Arcok zenekar koncertje lesz, 20-án pedig a Makám együttes várja a közönséget.

Vonyarcvashegy

Az itt élő emberek számára a halászat is biztos megélhetési forrást jelentett. Így fontos ünnep augusztusban a 40 halász emléknapja az esti tűzijátékkal, valamint az augusztus 24–26. között megrendezésre kerülő Ponty így jó! – Vonyarcvashegyi Pontyfesztivál, ahol a Táncoló Fekete Lakkcipők – Komár László emlékzenekar koncertje színesíti a programot.

Kapcsolódó cikkek

Gasztrotavasz Egerben

2017. március 27.