Sörkülönlegességekkel jön a DreherFeszt

Forrás: turizmus.com

 2016. augusztus 18. 17:54

Ötféle, csak a DreherFeszten elérhető sörspecialitás, háromszor több sörcsap és csapos, erősödő zenei felhozatal – erre számíthatnak a különlegességek kedvelői az idén időtartamában és területében is kibővült sörgyárfesztiválon.

A kétnapos fesztiválon (augusztus 26–27.) találkozhatunk majd a kifejezetten ínyenceknek fejlesztett Dreher Legenddel, amely egy testes, füstös-kesernyés-karamellás ízvilágú félbarna sör, és az enyhén gyümölcsös, kellemes aromájú Dreher Reddel, amely vöröses-barna színéről kapta nevét. A különleges ízhatások kedvelők szeretni fogják a Dreher Floralt, melyben a bodzavirág édeskés és a komló kesernyés zamatai párosulnak. Nem utolsósorban pedig nagy sikerre számít a hidegkomlós eljárással, Colombus komló hozzáadásával készülő Dreher Amerikai Komlós, amely a sörgyár új termékeként a polcokra is kikerül, viszont csak a DreherFeszten kóstolható meg pasztörizálás nélküli, tanksör változatban.

A Dreher Amerikai Komlós Tanksör mellett azonban a Calypso komlóval készülő Dreher Hidegkomlós Tanksör és a klasszikus Dreher Tanksör is megtalálható majd a kínálatban – ezzel a DreherFeszt lesz az egyetlen olyan sörfesztivál, ahol a legfrissebb, közvetlenül a szűrés utáni, eredeti ízű nedűk ilyen széles felhozatalával találkozhatnak az érdeklődők.

Ugyanakkor erősödik a fesztivál zenei palettája is, hiszen már két színpadon, valamint a hordókból és raklapokból felépített Rocklap kocsmában is zajlanak majd a koncertek és partik.Míg a kisszínpadon többek között olyan Dj-k és fellépők váltják egymás, mint például a RIOT!, DJ Izil, a Mindigmás, a Basket Case vagy a Loving Arms, addig a nagyszínpad ott lesz többek között a Péterfy Bori & Love Band, a Vad Fruttik, Žagar, az Ivan & The Parazol, az Akkezdet Phiai, a The Biebers és a Margaret Island.

A DreherFesztre ingyenes buszjáratok közlekednek az esemény alatt az Örs vezér terétől.