Spórolás az idén is a Karintia Kártyával

Forrás: turizmus.com

 2015. május 11. 20:35

Több mint 100 karintiai kirándulóhelyet nyit meg a látogatók előtt a 2015. április 12-től október 26-ig érvényes Karintia Kártya (KärntenCard), mely mindemellett az idei szezonban több mint 60 bónuszpartnernél biztosít árkedvezményeket.

A tikett weboldalán (www.kaerntencard.at) tételesen felsorolják mindazon természeti élményeket, állatkerteket, múzeumokat, fürdőket, szabadidős és kalandszolgáltatókat, felvonókat, panoráma utakat, hajóutakat és egyéb közlekedési eszközöket, melyek meglátogatása vagy igénybevétele ingyenes a kártyatulajdonosok számára.

 

A honlapon a konkrét attrakciók leírása és nyitvatartási ideje is megtalálható, ami nagyban segíti a tervezést és a programok megszervezését. A térkép régióira kattintva szolgáltatókról területi alapon is lehívhatók. A különböző mértékű, akár 50 százalékos kedvezményt adó partnerek között szintén lehet területi alapon keresni.

A kártya egy, két vagy öthetes időtartamra váltható, 6 éven aluli gyerekeknek ingyenes, de az idősebbeknek is, amennyiben ők a 3. vagy többedik gyermekek a családban.

Használatát a hozzá készült prospektus és okostelefonos applikácó is támogatja.