Sportterasz a WestEnd tetején

Forrás: turizmus.com

 2016. augusztus 04. 11:41

Augusztusban sportkülönlegességekkel vár mindenkit a WestEnd City Center, ugyanis augusztus 6. és 21. között tetőkertjén minden szombaton sztáredzők hozzák lendületbe a sportok szerelmeseit, vasárnaponként pedig az Ability Parkban a mozgásukban korlátozottak is próbára tehetik képességüket.

Változatos mozgásformák és sztáredzők várnak mindenkit a nyár utolsó hónapjában. Augusztus 6-án, 13-án és 20-án Eöry Enikő, Katus Attila, Pintér Ada, Sifter Tímea, Szappan Petra, Szentgyörgyi Rómeó, Szívós Zoltán és Tatarek Rezső garantálják, hogy mindenki beleszeret valamilyen mozgásformába, ha ellátogat a WestEnd tetőkertjén megrendezett rendhagyó eseménysorozatra 14:00 és 20:00 között.


De a hétvégék második napján sem fogunk unatkozni. Vasárnaponként egy különleges élménypark, az Ability Park várja a sportolni vágyókat, ahol számos érdekességet próbálhatnak ki a látogatók. Olyan speciális mozgásformákba lehet betekintést nyerni, mint az ülőröplabda, a vakfoci, különböző érzékenyítő játékok, de aki elég bátor, a vaklabirintusból is megkeresheti a kiutat.

Részletek: http://www.westend.hu/hir/sportolj-velunk-augusztusban