Standszépségversenyen dobogós lett az MT Zrt.

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 2016. március 01. 19:54

A Magyar Turizmus Zrt. megújult arculattal jelentkező standja a bécsi Ferien Messén debütált januárban, februárban pedig már első elismerését is elnyerte a prágai Holiday World szakmai és közönségvásáron.

A közép-európai régió február 18–21. között lezajlott egyik legnagyobb utazási kiállításán, a legszebb standok versenyében harmadik lett a Magyar Turizmus Zrt. új arculatú standja a 60 négyzetméternél nagyobb kiállítói kategóriában. Az új kiállítási arculat megtervezésénél a társaság legfőbb törekvése az volt, hogy a megjelenés lépést tartson a megújuló marketing-eszköztárral, illetve még látványosabb legyen.

A dominánsan fotóalapú kommunikációval egyre nagyobb teret kapnak a grafikai elemek, amelyek igazodnak az általános grafikai trendekhez, hangsúlyozottabb a 2-3 D-s megjelenés, a stilizált szimbólumok és ikonok használata. A megújult kiállítási téren kiemelt szerepet kapott a turisztikai marketing és az agrármarketing területek együttes megjelenítése, mely hozzájárul a pozitív turisztikai országkép erősítéséhez.

 

A kiállítói térben a cégfeliratok sem hagyományos módon jelennek meg, hanem lampionokra kerülnek rá a látványosabb megjelenés kedvéért. A stand belsejének bútorzata komolyabb tárgyalások lebonyolítására is lehetőséget ad, a korábban használt digitális képkereteket pedig idén már tabletek váltják ki.