Szegeden mutatkozott be Nagyvárad

Szerző: Révész Róbert

Forrás: turizmus.com

 2017. december 14. 17:29

A Nagyváradi Turisztikai Hivatal és a négycsillagos Ramada Oradea Hotel Szegeden mutatta be a kínálatát.

Családias hangulatban zajlott a Nagyváradi Turisztikai Hivatalnak (Visit Oradea) és egyik szállodás partnerének, a 4 csillagos Ramada Oradea Hotelnek reggelivel egybekötött bemutatkozása a szegedi Lobby Caféban.

Az immár hároméves városmarketing szervezet ügyvezetője, Mihai Jurca prezentációban mutatta be az elmúlt évek turisztikai fejlesztéseit és az éppen futó, hangulatos, főtéri karácsonyi vásárt és programjait.

Mihai Jurca


Az ismertetett turisztikai attrakciók között szerepelt a város gasztronómiája, kulturális kínálata, valamint a 2018-ra tervezett fejlesztések, mint például a Darvas la Roche házból átalakított és márciusban teljes pompájában újranyíló Szecessziós Múzeum.

A szakember felhívta a figyelmet a városon túl a megyei látnivalókra is, szabadtéri programokat is ajánlva a szakemberek és utasaik, céges partnereik figyelmébe. Kiemelte a páratlan ár - érték arányt, és invitálta őket egy tavaszi tanulmányútra is, ahol személyesen is meggyőződhetnek a hallottakról.

 

 

Őt Alexandru Chira, a Ramada Oradea Hotel értékesítési vezetője követte, aki a 2010-ben nyílott, 121 szobás házat mutatta be, külön hangsúlyozva konferenciatermének kapacitását, bor tematikájú wellness részlegét, és the HUB elnevezésű éttermüket. Ez utóbbi a régió egyik legjobb étterme cím birtokosa is a vendégek véleménye alapján. A hely specialitása a száraz érlelésű (50-70 napos) marhahúsból készült steak.