Vízi tűzijáték július 26-án

Szerző: Szebeni Zsolt

Forrás: turizmus.com

 2019. július 16. 13:55

A Strandok Éjszakáján, július 26-án vendégek tízezreit várják az ország több mint 40 fürdőjében.

Az idén tizedik alkalommal sorra kerülő, s évről évre egyre népszerűbb rendezvény megőrizte eredeti elnevezését, pedig, talán helyesebb lenne Strandok és Fürdők Éjszakájának hívni. S nem csak azért, mert a Magyar Fürdőszövetség rendezvényéről van szó, hanem azért is, mert az akcióhoz csatlakozó, várhatóan több mint negyven létesítmény (a lista folyamatosan frissül) többsége fürdő.

A Strandok Éjszakája sajtótájékoztatóján, július 26-án, Szentendrén, a V8 uszoda tetőteraszán, balról jobbra Boros László Attila és Balogh Zoltán a Magyar Fürdőszövetség elnöke és főtitkára.

Fotó: turizmus.com

A lényeg persze az, hogy július 26-án, az ország minden táján lesz olyan strand, vagy fürdő, ahol legalább éjfélig, de, néhol hajnalig várják a vendégeket. A fürdőzés mellett zenés programok, vízi tűzijáték, csúszdaverseny, habparty, lézershow, szauna szeánsz, s sok egyéb program szórakoztatja majd a vendégeket.


A rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón, július 16-án, Szentendrén, a V8 uszoda tetőteraszán azt is megtudhattuk, hogy, idén először olyan fürdők is csatlakozhattak a rendezvényhez, amelyek (még) nem tagjai a Magyar Fürdőszövetségnek.