Stratégiai együttműködésre lépett a Müpa és a Mastercard

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 12. 18:56

A kultúra és a művészet elkötelezett támogatójaként a Mastercard stratégiai partnerséget köt a Müpával, Magyarország egyik legismertebb kulturális intézményével.

Az együttműködés 2023 őszétől indul, és egyes elemei a Mastercard Prémium kártyabirtokosok mellett a Müpa+ hűségprogram platina szintű tagjai számára is elérhetők. Az együttműködés révén a két márka a hazai kulturális színtéren tett törekvéseit erősíti.

„A Mastercardnál mindig kulcsfontosságú volt, hogy napi munkánk és üzleti tevékenységünk mellett és azon túl is jelen legyünk olyan, a helyi közösségeket érintő ügyekben és területeken, mint például a kultúra. Mostani együttműködésünk egy újabb fontos lépés ezen az úton” – mondta Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója.

Eölyüs Endre (b) Káel Csaba (k) és Kosztolánczy Gábor (j)

Fotó: Nagy Attila

Az idén nagykorúvá érett Müpa a megnyitása óta eltelt időszakban világszerte elismert branddé vált, amelynek sikereit a kiemelkedő minőség állandó biztosítása mellett a kulturális fenntarthatóság jegyében végzett munkája és a folyamatos fejlődés iránti igénye garantálja. „Küldetésünk a kezdetek óta változatlan: a magyar kultúra hagyományainak megőrzése és továbbadása, új tehetségek felfedezése és támogatása, világszínvonalú produkciók bemutatása. Ezért is különösen nagy öröm számunkra, hogy egy olyan világmárkával léphetünk szövetségre, amely az általunk is vallott értékek mellett tette le a voksát” – fejtette ki Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója.

„A Müpa életében az értékteremtő és kultúraközvetítő feladatok mellett kulcsfontosságú a folyamatos fejlődés és az innovatív gondolkodás, a Mastercardban pedig a párbeszédre maximálisan nyitott, méltó partnerre találtunk” – tette hozzá Kosztolánczy Gábor, a Müpa vezérigazgató-helyettese.

Pezsgőbár a Müpa 3. emeleti panorámateraszán

Fotó: Müpa

Az együttműködés első lépéseként állt össze az az exkluzív szolgáltatáscsomag, melyet a Mastercard Prémium kártyabirtokosok élvezhetnek:

Gold, Platinum, World Elite és Vállalati Business Prémium kártyabirtokosok:

• Müpa concierge: exkluzív telefonos és e-mailes ügyfélszolgálat, személyre szabott programajánlások

• 10% jegyárkedvezmény: Legfeljebb 4 db jegyre igénybe vehető exkluzív kedvezmény, amelyet bármely, a Müpa saját szervezésében megvalósuló produkció esetén igénybe vehetnek.

• Privát vezetett túrák: Exkluzív élményséták az épületben és a backstage-ben

Platinum, World Elite és Vállalati Business Prémium kártyabirtokosok:

• Pezsgőbár: A Müpa 3. emeleti panorámateraszán

World Elite és Vállalati Business Prémium kártyabirtokosok:

• VIP-parkoló: könnyebben megközelíthető, gyorsabb be- és kijutási lehetőséget biztosít