Számos meglepetéssel ünnepelte születésnapját a büki gyógyfürdő

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 23. 10:36

Gyerekprogramokkal, limitált kiadású exkluzív képeslappal, tortákkal és koncertekkel ünnepelte nyitásának 60. évfordulóját a büki gyógyfürdő.

1962. augusztus 19-én nyílt meg a büki gyógyfürdő, az elmúlt hatvan évet nem protokolleseménnyel ünnepelte a fürdő, hanem az ünnepelt adott ajándékot: a vendégeknek szólt számos meglepetés három napon át.

Koncertek és gyerekprogramok szórakoztatták a vendégeket augusztus 19-én és még két napon át. Az időjárás teljesen szabadtéri programot nem engedett, de a félig fedett medencék körüli terület remek színpadnak bizonyult.

A 60-as számmal díszített minitorták is az ünneplés részei voltak

Fotó: Büki Gyógyfürdő Zrt.

A születésnap nagyszabású tűzijátékkal zárult, valamint aznapra 60 darab minitorta került a fürdő gasztronómiai kínálatába, a limitált kiadású süteményt hamar elkapkodták a vendégek. Képeslap is készült, valamint csak egyetlen napra szóló postai bélyegző a 60 éves büki gyógyfürdő tiszteletére, a laphoz hasonlóan az önkormányzat támogatásával.

A képeslapra a születésnapi postai bélyegző került rá a 60 éves gyógyfürdő tiszteletére

Fotó: Büki Gyógyfürdő Zrt.

Online is ünnepelt a fürdő, például tíz napon át minden napra jutott múltidéző fotó az elmúlt 60 évből, valamint sok-sok számadatból készült infografika az online ünnepi visszaszámláláshoz.

A jubileumi események sorából még hátravan a könyvbemutató, hiszen fényképes összeállítás készült a hat évtizedről.