Szauna Szeánsz® Oscar Gyopárosfürdőn

 2014. április 09. 21:55

A szauna mesterek legnagyobb hazai megmérettetése a Szauna Oscar, melynek döntőjét április 12-13-án tartják Orosháza-Gyopárosfürdőn a Gyógy- Park és Élményfürdőben. A döntőbe az egész évben zajló versenyek során 9 szauna mester jutott.

A szauna mesterek versenyszeánszait a vendégek és szakmai zsűri is pontozza, előre felállított szakmai szempontok alapján.

Szombaton mindenki bemutatja versenyszeánszát és a vendégek saját szubjektív pontozása alapján öt szauna mester jut tovább vasárnapra. A döntő napján minden szauna mester egy szeánszot vezet le, a közönség és a zsűri közösen dönti el, ki viselheti a Szauna Szeánsz® Oscar címet és a további helyezéseket.

A Szauna Szeánsz® Oscar díjat elnyert szauna mester, 1 évig viselheti büszkén e rangos címet. A következő évben megrendezésre kerülő versenyen megpróbálhatja megvédeni azt.

Orosháza-Gyopárosfürdő színeit Rostás Zoltán képviseli, aki az „Indián misztérium" szeánsszal lepi meg közönségét. Csalogatóul álljon  itt még egy két fantáziadús „szeánszkreáció": Jéghideg érintés, Négy évszak alatt a Föld körül, A legenda folytatódik...

A szauna-szeánszokra a helyszínen van lehetőség bejelentkezni. További információt a www.szaunaszeansz.hu illetve a www.gyoparosfurdo.hu honlapon találnak.