Szaunázók hétvégéje – Országos szezonnyitó szaunaprogramok

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 28. 09:52

Idén első alkalommal rendezi meg a Szaunázók hétvégéjét a Magyar Fürdőszövetség. Az új kezdeményezés révén három napon keresztül tematikus szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az ország fürdői.

Az országos szezonnyitó szaunaprogramokat 2018. október 5–7. között szervezik meg a programhoz kapcsolódó fürdőszolgáltatók. A hagyományteremtő céllal induló eseményen a szaunázás jótékony hatásaira, egészségmegőrző, prevenciós célú alkalmazására kívánják felhívni a figyelmet, azzal a nem titkolt céllal, hogy növeljék a szaunakultúra iránt érdeklődők számát.

Idén első alkalommal rendezi meg a Szaunázók hétvégéjét a Magyar Fürdőszövetség

Fotó: Magyar Fürdőszövetség

A három napot érintő hétvége során a csatlakozó fürdők szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat, központilag egyetlen esemény lesz: október 6-án 16.00 órától a csatlakozó szaunákban ugyanaz a tematikus szaunaprogram fog megvalósulni az ország több településén Bükfürdőtől Debrecenig.

A csatlakozó fürdőkről és a programokról a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj Velünk Facebook-oldalon kaphatnak bővebb felvilágosítást.