Szavazás indul a legjobb Debrecen-pólóra

Forrás: turizmus.com

 2017. május 18. 16:07

A VisitDebrecen egy egészen újszerű, kreatív akcióval, egy közösségi platformon meghirdetett póló grafikai dizájnversennyel hívta fel a figyelmet a városra, mint turisztikai desztinációra.
A pólóversenyre több mint 300 pályázat érkezett a világ minden tájáról. A legjobbakra most lehet szavazni.

A debreceni város- és turisztikai marketinggel foglalkozó szervezet új, fiatalos, a város értékeit kreatív formában megmutató grafikai megoldásokat kereső pályázatára 65 tervező 338 pályamunkát nyújtott be. A verseny kiírói kiválasztották a legjobb 14 tervet, amelyre most a marketingszervezet, Irány Debrecen Facebook oldalán lehet szavazni.

Nem csak a beérkezett pályázatok kreatívak, hanem a VisitDebrecen marketingfogása is. A minél izgalmasabb, minél szélesebb körből érkező ötletekhez a CROWDSPRING kreatív közösségi platformot hívták segítségül. Az itt meghirdetett pályázatok nemzetköziek és az oldalra jellemző szabályok szerint teljes mértékben anonimak és transzparensek.

Indul a szavazás!

Fotó: Vist Debrecen Facebook

A nyertes pályázók az elismerés mellé pénzdíjat is kapnak (350 dolláros fődíjat, a második helyezett 250, a harmadik 200 dollárt nyer). „De ennél talán még izgalmasabb, hogy a nyertes pályamunka az alkotót valóban világhírűvé teszi, hiszen az általa tervezett és Debrecenre jellemző grafika a bögrétől a hűtőmágnesen keresztül a pólóig mindenhol megjelenik, ami aztán a világ számtalan pontjára eljut öregbítve a tervező és persze Debrecen hírnevét”  - mondta Gődény Gábor, a VisitDebrecen divízióvezetője.