Szavazzon, hogy a Liget Budapest legyen Európa legjobb turisztikai fejlesztése!

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 07. 11:56

A Liget Budapest a World Travel Awards versenyen megszerezte a jelölést a Europe’s Leading Tourism Development Project 2023 kategóriában. A nyertesről közönségszavazás dönt.

A megújuló Városliget bekerült Európa öt legjobb turisztikai fejlesztése közé a világ egyik legfontosabb idegenforgalmi megmérettetésén, a World Travel Awardson, ahol esélye nyílt arra, hogy portugál, spanyol és német versenytársakkal ringbe szállva elhódítsa kategóriájának fődíját. A győztesről közönségszavazás dönt.

Aki egyetért azzal, hogy Budapest első számú családi élményparkjának – benne a Városligeti Nagyjátszótérrel, a Magyar Zene Házával és a Néprajzi Múzeummal – helye van a világ legjobb turisztikai fejlesztései között, az a World Travel Award angol nyelvű oldalán néhány egyszerű lépésben adhatja le szavazatát a Liget projektre – írja a Liget Budapest közösségi oldalán. A szavazási lehetőség augusztus 20-ig áll nyitva.

Tavaly ugyanezen a versenyen a városligeti Magyar Zene Háza elnyerte az Európa vezető új turisztikai attrakciója 2022 címet.

A Magyar Zene Háza felülnézetből

Fotó: Liget Budapest / Palkó György

A World Travel Awards díjat 1993-ban alapították, hogy elismerje és jutalmazza a nemzetközi utazási, turisztikai és vendéglátóipari szektor valamennyi ágazatának legkiválóbb kezdeményezéseit, fejlesztéseit. Idén ősszel harmincadik alkalommal adják át az elismerést, amely mára az egyik legfontosabb értékmérővé vált a turisztika területén.