A turizmus legszebb karácsonyfája: csütörtökig szavazhatnak

Forrás: turizmus.com

 2019. december 17. 13:26

Finiséhez érkezett a turizmus szakma legszebb karácsonyfáját kereső fotópályázatunk közönségszavazása. Csütörtökön 17 óráig adhatják le szavazatukat a legjobban tetsző karácsonyfákra.

A turisztikai szolgáltatók által beküldött, szám szerint összesen 44 munkahelyi karácsonyfáról a turizmus.com Facebook-oldalán lehet szavazni. A fotókat egy külön albumba töltöttük fel, amelyet itt érhet el.

Szavazni a képek alatti reakciógombok megnyomásával lehet. Egy szavazó több fotót is bejelölhet. Fontos, hogy az értékelhető eredmények érdekében minden esetben magát a képet kedvelje, és ne a teljes galériát.

>>>  A SZAVAZÁSHOZ KATTINTSON IDE!  <<<


A szavazás zárása: 2019. december 19. 17.00 óra

Eredményhirdetés: 2019. december 20-án reggel a Turizmus.com Bulletinben és a Facebook-oldalon.

 

Nyeremények

  • Az első három, legtöbb szavazatot kapott karácsonyfafotó beküldőjének nyereményként felajánlunk egy-egy egész éves Turizmus.com Magazin előfizetést 2020-re.
  • Az 1. és a 2. helyezett cégtől, illetve helyszíntől 2-2 főt meghívunk a február 1-jei Turizmus Évadnyitó Gálára a Budapest Kongresszusi Központba.
  • Az 1. helyezettet mindezeken felül egy kávéfőző géppel is megajándékozzuk, amelyet odatehet majd a turizmus legszebb karácsonyfája alá.

 

A Turizmus.com csapata

Büktől Gyuláig, Zalakarostól Hollókőig pályáztak a turisztikai szolgáltatók

Szállodák, utazási irodák és fürdők is pályáztak

Az ország minden szegletéből érkeztek fotók