A világ egyik legrangosabb turisztikai versenyén szavazhatunk a Liget Budapestre

Forrás: turizmus.com

 2023. április 17. 15:09

A megújuló Városligetet három kategóriában is jelölték az idei International Travel Awardson, ahol több mint 120 ország népszerű idegenforgalmi attrakciójából kerülnek ki a legjobbak közönségszavazáson.

Az International Travel Awards a nemzetközi utazási, idegenforgalmi és vendéglátó-ipari ágazat egyik legrangosabb elismerése, amely minden évben több ezer szereplő közül jutalmazza a szektor legkiválóbbjait.

A Liget Budapestet, benne a Városligeti Nagyjátszótérrel, a Magyar Zene Házával és Néprajzi Múzeummal három kategóriában is jelölték a versenyen – derül ki a Városliget Zrt. Facebook-bejegyzéséből. A Városliget a Best Tourism Development Project, a Best Must See Attraction és a Best Sights & Landmarks kategóriákban szerzett jelölést. A kategóriákban a közönség szavazata dönt.

A Városliget madártávlatból az elkészült új attrakciókkal

Fotó: Liget Budapest

Fontos tudnivaló, hogy egy IP címről egy alkalommal és egy díjra lehet szavazatot leadni – mivel a Liget Budapestet alapvetően a Legjobb Turisztikai Projekt (Best Tourism Development Project) kategóriában tartja favoritnak a Városliget Zrt., ezért érdemes a szavazatunkat erre leadni, hogy egyesítsük erőinket.

Szavazni április végéig lehet ezen az oldalon.