Százezer látogatót várnak a jubileumi EFOTT-ra

Forrás: MTI

 2015. július 14. 12:53

Ezen a héten, keddtől vasárnapig zajlik Velencén Magyarország legnagyobb egyetemi bulija, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT), amely idén 40. születésnapját ünnepli.

A zenei programok 12 helyszínen fognak zajlani, több mint 250 produkció lesz látható és hallható. Fellép Dub FX, Borgore és Otto Knows, valamint a hazai színtér több szereplője, mások mellett a Punnany Massif, a Quimby, a Wellhello, a PASO, a 30Y, a Tankcsapda, az Anna and the Barbies, a Subscribe, a Leander Rising és a Biebers.

 

Az EFOTT záróeseménye egy színpadi elemekben és látványvilágban gazdag négyórás koncertfolyam lesz, amelyen az elmúlt négy évtized magyar könnyűzenéjének fontos pillanatait idézik fel közös produkciókkal. A Mary PopKids Somló Tamással, a Magashegyi Underground Bornai Tiborral, a Kaukázus Vincze Lillával, a Wellhello Náksi Attilával, a Punnany Massif Ganxsta Zolival és Big Daddy Lacával, az Intim Torna Illegál Kozsóval, a Hősök az Animal Cannibalsszal, a Brains pedig Kállay-Saunders Andrással együtt zenél.

 

A velencei EFOTT-ra a szervezők 100 ezer látogatót várnak. Lesz kertmozi kortárs alkotásokkal, számos sportolási lehetőség, köztük saját vízilabda-pálya, buborékfoci és sárkányhajó várja a fiatalokat, jelen lesz mintegy száz civil egyesület és gasztrofalut is állítanak. Szervezett turisztikai programokkal is várják a fesztiválozókat, például lovaskocsis bortúrával, kerékpározási lehetőséggel.