Székesfehérváron szurkolhatunk a magyar fociválogatottnak

Forrás: turizmus.com

 2016. augusztus 22. 14:39

Ismét szurkolhatunk a magyar focicsapatnak, mégpedig Székesfehérváron, amely ezen a héten a kispályás foci-Európa-bajnokságnak ad helyet.

Az Európa-bajnokságot tavaly a horvátországi Vrsarban rendeztek meg, ahol a magyar válogatott a negyeddöntőben esett ki, s összesen is csupán három gólt kapott a 200 perces játékidő alatt. A nagybani szurkolást most folytathatjuk kicsiben, Székesfehérváron.

Az augusztus 21–27. között zajló felnőtt kispályás labdarúgó-Európa-bajnokság nemcsak a legjobbaknak, de a városnak is jó európai bemutatkozási lehetőség. A rangos tornán 32 nemzet válogatottja méri össze tudását, több száz játékos, szakvezető, kísérő és szurkoló érkezik Székesfehérvárra.

A megyeszékhely belvárosában, ideiglenesen felépített arénában rendezik meg a 64 meccset, amelyet bárki ingyen végigszurkolhat a lelátókról. Innen pedig pár perc sétára van minden: a patinás belváros, a skanzen, múzeumok, áruházak, melyeket nem érdemes kihagyni. Ahogy a helyi Tourinform-iroda idegenvezetését sem, amely a koronázó város rejtelmeibe enged betekintést.

Fotó: turizmus.szekesfehervar.hu