Szentpéteri Csilla koncert a keszthelyi Festetics-kastély parkjában

Forrás: turizmus.com

 2023. július 10. 14:20

Szentpéteri Csilla országos turnésorozatának következőállomása a keszthelyi Festetics kastélyparkban lesz július 15-én este 20.30 órakor. A koncert különlegességét a keszthelyi öböl meghatározó műemléképületének kertje adja.

A keszthelyi Festetics-kastély nyugat-magyarországi régió meghatározó műemléke, egyben kulturális központ is. A turisztikai főszezonban az interaktív kiállítások mellett a kastélykert számos klasszikus és könnyűzenei és egyéb szórakoztató, minden korosztály számára élményalapú programot kínál a hazai és nemzetközi látogatók számára.

Az idei év nagy újdonsága, hogy a kastélypark bekapcsolódik Szentpéteri Csilla & Band koncertsorozatába. A közel 2 órás koncerten a klasszikus, jazz, blues, bossa nova és más műfajok mesterművei mellett az énekesnő legnépszerűbb saját szerzeményeit is előadja. A koncert vendége Gájer Bálint, a swing hercege, akivel közös zenei blokkjukban Frank Sinatra, Michael Bublé legnagyobb slágerei szólalnak meg.

A koncert különlegességét a keszthelyi öböl meghatározó műemléképületének kertje adja

Fotó: csakisti/123RF.COM

Oláh Zsanett, a NÖF Nkft. ügyvezetője hangsúlyozta: „A kastélykert sok évtizedes hagyományait megőrizve szeretnénk tovább színesíteni a kulturális központ programkínálatát. Külön öröm számomra, hogy Szentpéteri Csilla és Bandje a keszthelyi kastélyparkot választották az országos turné egyik Balaton-parti helyszínéül. Különleges koncertélményben lesz részük a látogatóknak, mert egy varázslatos látványvilág, LED falakon zenére komponált filmek is várják őket.”