Szeptember 10-én újra jön a Libegők Éjszakája

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 30. 12:50

Eplényben Szarvasbőgéstúra, Budán retró autóbusz, Lillafüreden egyedi fények, Sátoraljaújhelyen éjszakai bobozás is várja a látogatókat, most először egy őszi időpontban: szeptember 10-én.

Július közepén hatodik alkalommal rendezték meg a Libegők Éjszakáját. A nagy sikerre való tekintettel idén még egyszer megtartják a rendezvényt, most először egy őszi időpontban – értesítette lapunkat a rendezvényt koordináló Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter.

Szeptember 10-én négy különböző helyszínen libegőzhetünk a sötétedésben vagy akár éjszaka.

Budapesten a BKV extra lehetőségként nosztalgiabuszozást kínál, a Zugligeti Libegőhöz ugyanis a Széll Kálmán térről induló R158-as retró autóbusszal is el lehet majd jutni. A 3000 forintos retúrjegyek elővételben már megvásárolhatók a Deák Ferenc téri Földalatti Vasúti Múzeumban. A Libegők Éjszakáján a Zugligeti Libegő 18 órától éjfélig szállítja utasait  (23.30 percig lehet a völgyállomásról a hegyállomásra utazni).

Lillafüreden színpompás esti libegőzésben lehet részünk

Fotó: minap.hu

Eplényben, a Vibe Parkban vezetett Szarvasbőgéstúrával és a Veszprémi Erdőgazdaság szakmai előadásával egészül ki a program.

Sátoraljaújhelyen a Zemplén Kalandpark nemrég elkészült libegője ezen a napon 20 óráig, a bobpálya pedig egészen 24 óráig várja a látogatókat.

A lillafüredi Libegőparkban pedig egyedi fényekkel várják a libegőzni vágyókat, a libegő ezen a napon 20 óráig tart nyitva.