Sziget és Balaton Sound Fesztivál kampány Belgiumban

Forrás: turizmus.com

 2015. május 07. 17:33

Április 29-én, Gentben került sor a Benelux országokban hallatlanul népszerű magyar fesztiválok: a Sziget és a Balaton Sound belgiumi kampányának nyitórendezvényére, a JEKA Festival Rally-re.

Ezekből az országokból 2014-ben több, mint 27.000 fiatal érkezett a Sziget Fesztiválra, s erősen növekszik a Balaton Sound látogatottsága is.

 

A belgiumi kampány keretében a legnagyobb flandriai egyetemeken (Gent, Leuven, Brussel) rendeznek koncerteket és szabadtéri programokat a diákoknak, akik helyben ismerkedhetnek a nyári, nyugat-európai fesztiválidény nagy rendezvényeivel, valamint – a belga piacon újdonságnak számító – két magyarországi fesztivál programjaival és csoportos utazási lehetőségeivel is. A JEKA vzw, számos nagy szponzorral közösen megszervezett kampányában az MT Zrt. brüsszeli képviselete információs standdal, prezentációkkal és magyar borkóstolóval vesz részt. A fesztiválok alkalmával az MT Zrt. meghívására Budapestre és a Balatonra is érkeznek belga forgatócsoportok.

(a fotón Pieter-Jan Donders és Didier Droyers főszervezők, a JEKA igazgatói, valamint Urbányi Péter MT Zrt. Benelux képviseletvezető láthatóak.)