Kedvezményesen lehet Sziget-jegyet venni a Revoluttal a Black Fridayen

Forrás: turizmus.com

 2023. november 23. 15:55

Együttműködést jelentett be a Revolut és a Sziget, mely szerint a globális pénzügyi alkalmazás jegyfizetési technológiájával támogatja a 2024-es fesztivált, valamint számos különleges ajánlatot és aktiválási lehetőséget is biztosít a látogatók számára.

A Revolut-felhasználóknak jó hír, hogy bár a Szigetre kiadható Early Bird jegyek már elfogytak, november 24–26. között, a Revolut Black Friday Flash Sale keretében ismét lehetőség lesz kedvezményes áron belépőt vásárolni.

Ráadásul azok, akik először regisztrálnak és Revolut Payjel fizetnek, 20 euró visszatérítést is kapnak az első jegyvásárlásukhoz az egész szezonban. A fesztiválig még számos különleges promóció és kedvezmény várható az együttműködés keretein belül.

November 24. és 26. között olcsóbban vehetünk Sziget-jegyet

Fotó:  Sziget Fesztivál

 

"Az eddigi két Early Bird jegykampány során már több mint 20 000 Sziget-bérlet talált gazdára. Bár nem terveztük, hogy több Early Bird jegyet adunk ki kedvezményes áron, de az érdeklődés és a közönség igénye olyan nagy, hogy a Revoluttal való együttműködésünk részeként úgy döntöttünk, hogy egy különleges akciót indítunk, amelyet ezúttal a Revolut felhasználók vehetnek igénybe" – mondta el Kádár Tamás, a Sziget főszervezője