SZIN: a zsebbarát fesztivál új sztárjai

Forrás: turizmus.com

 2019. május 24. 10:22

Négy új nemzetközi sztárral bővül a Szegedi Ifjúsági Napok felhozatala. Az idén 300 éves Napfény Városában – a korábban bejelentett nevek mellett – fellép Afrojack, Nakadia, Salvatore Ganacci és a fergeteges bulikat jegyző Dubioza Kolektiv. A fesztivál szervezői „ünnepi” jegyakciót is indítanak.

Szeged 300 éve kapta vissza szabad királyi városi rangját, e jeles év alkalmából az ország egyik legnépszerűbb fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok egy kivételes akcióval rukkol elő. A hazai fesztiválok „legzsebbarátabb” rendezvénye május 24-én indítja „ünnepi” akcióját.

Emellett néhány nemzetközi fellépőt is bejelentettek a szervezők. Eszerint jön a SZIN-re a világ legjobb DJ-i között számon tartott, a DJ Mag Top 10-ben évek óta biztos helyet foglaló Afrojack. Szegedre tart a techno lemezlovasok thai hercegnője, Nakadia is, és visszatérő vendég a fergeteges bulikat produkáló Dubioza Kolektiv.

A fesztivál egyik sztárfellépője, Alvaro Soler

Fotó: SZIN

Hazai fesztiválok közül először a SZIN-en lép fel a Tomorrowland és Ultra Music Festival, valamint a legmenőbb amerikai és európai klubok visszatérő fellépője, Salvatore Ganacci, a kinek legújabb száma, a Horse, egy hónap alatt már 6,1 M megtekintésnél jár a legnagyobb videomegosztón.

A SZIN korábban – a pop-rock-hip-hop szcéna legismertebb hazai képviselői mellett – olyan neveket jelentett be, mint Alvaro Soler vagy a Clean Bandit.

Kapcsolódó cikkek