Színes programkínálat a Szentendrei Tavaszi Fesztiválon

Forrás: turizmus.com

 2019. január 31. 15:43

A mindig színes kulturális csemegéket kínáló Szentendre már a Tavaszi Fesztiválra készül, melyre március 8. és 31. között várják az érdeklődőket.

Számos műfaj képviselőjével találkozhatunk ezekben a hetekben: színházi előadások, komoly- és könnyűzenei koncertek, táncbemutatók, irodalmi és képzőművészeti programok szórakoztatják majd a közönséget. Az idei fesztivál arcai a Diótörő Balettiskola növendékei és tanárai.

Az eseménysorozathoz kapcsolódik a március 18. és 24. között tartott Bach Mindenkinek Fesztivál, melynek nyolc programja ingyenesen látogatható. Amellett, hogy Bach egyházi zenéit és leghíresebb műveit hallgathatjuk, marcipán sakkbajnokságon is részt vehetünk, illetve a fesztivál zárókoncertjén Hegedűs D. Géza tolmácsolásában gyönyörködhetünk a Bachról szóló Pilinszky-versekben.

A Szentendrei Tavaszi Fesztivál sajtótájékoztatója

Fotó: turizmus.com

Pokorny Lia, Őze Áron, Kollár-Klemencz László, a L’art pour l’art Társulat, a The Qualitons, Karosi Bálint, a Szentendre Táncegyüttes is a Duna-kanyar kulturális fővárosában köszöntik a tavaszt. A Szentendrei Tavaszi Fesztiválra már árusítják a jegyeket.

Kapcsolódó cikkek