Színezd ki Zalaegerszeget!

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 22. 11:54

A Tourinform Zalaegerszeg új kezdeményezéssel rukkolt elő, színezőkönyvet ad ki a város nevezetességeiről.

A manapság divatos színezőkönyvek amellett, hogy fejlesztik a kreativitást és új lehetőséget adnak az önkifejezésre, relaxációs, stresszoldó hatással is bírnak, lecsendesítik az elmét, ellazítják a testet.

 

A művészi értékű színező könyvecske jellegzetes képeken keresztül mutatja be Zalaegerszeg legfontosabb látnivalóit a teljesség igénye nélkül. Olyan nevezetességek, témák szerepelnek benne elsősorban a turizmusra felfűzve, amelyekről Zalaegerszeg az eszünkbe jut, erősítve ezzel a kötődést a városhoz.

A könyvben szerepel a Mária Magdolna Plébániatemplom és különlegessége, Johann Ignaz Cimbal kézjegye. Ezen kívül a Széchenyi tér, a Deák tér, a Dísz tér, a zsinagóga a szép rózsaablakaival, a Földönjáró toronyóra, az olajipari múzeum, a skanzen, az AquaCity, a Kézművesek Háza, az Alsóerdő, illetve rajzok a túrázás, sport, fesztivál tematikát érintve.

A színező kiskönyv méretét úgy választották meg, hogy a legtöbb táskába belefér, így akár városnézésre is magunkkal vihetjük. A színező szeptember 28-án jelenik meg, és a zalaegerszegi Tourinform irodában lesz beszerezhető.