Szlovénia a Matild Palotában várja szerdán a magyar utazási irodákat

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 19. 09:28

Szeptember 22-én workshoppal egybekötött szakmai networking eseményre invitálja a magyar MICE és leisure utazási irodák képviselőit a Szlovén Turisztikai Hivatal Budapesten.

A Szlovén Turisztikai Hivatal és a Szlovén Kongresszusi Iroda közös szervezésében megvalósuló programra várják a magyar utazási irodák képviselőit, üzleti utaztatókat, céges rendezvényszervezőket és corporate partnereket, akik az eseményen közvetlen tárgyalásokat folytathatnak szlovén MICE és leisure turisztikai szolgáltatókkal.

Időpont: 2021. szeptember 22. (szerda) 15.30–18.30
Regisztráció: 15.00 órától

Helyszín: Matild Palace Budapest

Az eseményre több mint 20 szlovén turisztikai szolgáltató érkezik Budapestre, s egymással párhuzamosan zajlik majd a MICE és a leisure workshop. A B2B tárgyalásokat követően pedig egy kellemes, játékos programmal várják a résztvevőket a szervezők a Matild Palota Kávéházában.

Júliai-Alpok, Jasna-tó, Szlovénia

Fotó: 123rf.com

Ha már kapcsolatban áll Szlovéniával, akkor azért, ha még nem, akkor azért érdemes a szlovén szolgáltatókkal töltenie ezt a délutánt.

A részvételi szándékot  a turizmuspr@turizmus.com e-mail címen lehet jelezni, jelentkezési határidő szeptember 21., kedd reggel. A jelentkezés minden esetben a Szlovén Turisztikai Hivatal jóváhagyásával válik elfogadottá.

A résztvevők egészsége védelmében az eseményen csak oltási igazolvány birtokában lehet részt venni.

A Szlovén Turisztikai Hivatal várja, hogy találkozhasson Önnel!