Szombaton egész napos program a Galerius fürdőben

 2014. július 03. 17:13

A Galerius fürdő július 5-én egész nap programokkal, bográcsos paprikás krumplival, sörkásával és meglepetés-tortával ünnepli a 8. születésnapját. A Balaton-part egyetlen fedett élményfürdője szombaton egész napos programmal várja az érdeklődőket.

Az ünnep részeként szombaton egész nap animációval - gyurmázással, festéssel, rajzolással és kézműves foglalkozással - várják a gyermekeket. A nap folyamán több programmal is bemutatkozik a fürdő új szaunamestere. Lesz családi vetélkedő, aquafitness, meglepetés torta, és minden egész napos jegyet vásárlót megvendégel a fürdő egy adag paprikás krumplival, sörkása-kóstolóval, vagy almafröccsel. A születésnapi bulira kitelepül a Part FM rádió, egész nap közvetítve az eseményekről.

A fürdőnek már csak azért is van mit ünnepelnie, mert a tavalyi kedvező év után idén sikerült eddig további 10 százalékkal növelnie a forgalmát - Balogh Renáta igazgató tájékoztatása szerint. Elsősorban a magyarok között nő a népszerűsége az intézménynek. Egyre több osztálykirándulás célpontja, a külföldiek körében pedig főleg lengyelek, szlovákok és németek látogatják.

A siófoki önkormányzat tulajdonában lévő, önfenntartó Galerius Élményfürdő és Wellness Központ 2006-ban nyílt meg, majd pár éven belül egy kültéri termálmedencével, egy 88 méteres óriáscsúszdával, valamint szauna-szolgáltatásokkal gyarapodott. Mára 8 élmény- és 2 termálvizes medencével, valamint egyedülálló szauna-világgal, programokkal várja a vendégeit. Egy idei fejlesztésnek köszönhetően hamarosan új koktélterasszal bővül a kínálata.