Születésnapot ünnepelt az alsópáhoki Bobo Fun Park

Forrás: turizmus.com

 2022. június 15. 08:50

A pandémiás lezárások idején épült létesítmény hamar a régió kedvenc aktív szórakoztató központjává vált. Az elmúlt egy évben több mint 50 000 látogató választotta szabadidős programnak a Bobo Fun Parkot.

A születésnapi ünnepség meghívott sztárvendégei Buzás Dóri, Nagy Dani és Herczeg-Kis Bálint voltak. Az interaktív közönségtalálkozó előtt és után is a versenyeké volt a főszerep az arénában. Bárki összemérhette az erejét a park sárgapólós animátoraival, sőt még az exatlonistákkal is. Egyéni és abszolút rekordok dőltek meg, a gyerekek hősök lettek, a felnőttek kicsit újra gyerekek.

Telt házas rendezvénnyel ünnepelte első születésnapját a Bobo Fun Park Alsópáhokon

Fotó: Bobo Fun Park

A park előtti szabad téren több mint 80 versenyzőből állt össze a 3 csapat, akik az exatlonisták vezetésével a tévében látott feladatokhoz hasonló erőpróbán mérhették össze az erejüket - tájékoztatott a Bobo Fun Park.

A köszöntő beszédben Sós Éva igazgatóhelyettes kiemelte, hogy az osztályirándulással érkező gyerekek lelkesedése, a csapatépítő tréningeken határaikat feszegető felnőttek, valamint a visszatérő családok és baráti társaság igazolják, hogy jó úton jártak az üzemeltetők, amikor megálmodták az aktív kikapcsolódásnak ezt az új formáját. Ráadásul a Bobo Fun Park időjárástól függetlenül egy biztos pont lehet a kedvenc programok között.

A hely addiktív, hiszen mindig lehet magasabbra mászni, gyorsabban teljesíteni.

A hallgatóság elámult, mikor kiemelte, hogy a 3 emeletnyi magasságba vezető Speed Wall-on a sárgapólós rekorder (Türgyei Márk) 2,38 mp alatt mászott fel.

Az igazgatóhelyettes azt is elárulta, hogy vannak fejlesztési tervek, hogy a Bobo Fun Park hosszú távon izgalmas kihívást jelentsen a látogatóknak.

A nap részletes beszámolója: https://bobofunpark.hu/1eves